MarketingAtelier

Innovatieve Marketing

Het ontwikkelen van uw huisstijl

Het MarketingAtelier is een full service bureau, en zal dus ook de operationele activiteiten voor het opstarten of het herpositioneren van een bedrijf voor uw verzorgen. Dit betekent dat wij graag voor u uw logo, en totale huisstijl ontwikkelen.

Wij kunnen de ontwiikkelde huisstijl daarna omzetten in uw online aanwezigheid of gebruiken voor het ontwikkelen van uw briefpapier, visitekaartjes en folder materiaal.

 

NACSI, tarining en coaching, Curaçao  

In 2014 hebben we de huisstijl van NACSI, een trainings- en coachingsbureau op Curaçao gemaakt, inclusief het onwerp van de huisstijl, print materialen en de website. 
nacsi.net 

     
Vaessen Voedingsadvies, uw dietist voor Zuid-Limburg  

Voor de ontwikkeling van een eigentijdse site, hebben we ook het logo en de hele huisstijl van Vaessen Voedingsadvies gemoderniseerd.

     
   

 

     
HE2W  

Higher Educated to Work (He2W) is een niet-commercieel initiatief van hoger opgeleide niet werkende werkzoekenden in samenwerking met het UWV. He2W is gestart in Maastricht  maar heeft zich in 2011 georienteerd op de mogelijkheid om zich landelijk te ontwikkelen.

Voor He2W hebben we niet alleen een huisstijl  ontwikkeld maar deze ook vertaald naar visitekaartjes en een template voor de website.