MarketingAtelier

Innovatieve Marketing

Coaching voor startende bedrijven

Het starten van een eigen bedrijf gaat altijd gepaard met onzekerheid en de noodzaak om veel beslissingen tegelijk te nemen. Hierbij wordt de startende ondernemer ook geconfronteerd met vraagstukken, waar hij geen of weinig ervaring mee heeft.

 

Ik heb voor startende ondernemers vanuit mijn marketing- en bedrijfseconomische achtergrond een coachingsprogramma ontwikkeld, op basis waarvan de startende ondernemer in korte tijd zijn commerciële propositie helder krijgt.

 

Eén van de instrumenten die ik hierbij gebruik is om samen met de startende ondernemer een website te bouwen.. U krijgt hierdoor niet alleen marketingadvies op niveau, maar heeft ook gelijk de eerste stappen gezet in het verwezenlijken van één van de noodzakelijke communicatiemiddelen voor een eigen bedrijf.

 

Het MarketingAtelier biedt ook een maatwerk coachingstraject aan voor managers / directeuren binnen het MKB en heeft in samenwerking met Van Ede en partners de workshop "Een eigen bedrijf als (tussen) bestemming vanuit marketingperspectief" (Pdf, 95 Kb) ontwikkeld.

 Workshop Marketing voor Startende ondernemers ism Van Ede & Partners